verbeteren van het Drukzetten vooruit

Steeds meer verenigingen kiezen voor een eenduidige en gestructureerde jeugdopleiding, waarbij de ontwikkeling van alle jeugdspelers het ultieme doel is.

In dit specifieke boekwerk staat het verbeteren van het drukzetten centraal. Dit sluit volledig aan binnen de "Nederlandse voetbalcultuur".

Het spel van "Kick en Rush" voetbal is niet aan te raden binnen de jeugdopleiding. Door de technische vaardigheden en het tactisch inzicht te ontwikkelen en hier vanaf de jongste jeugd aan te werken leren kinderen dit spelenderwijs.

Om op de helft van de tegenstander te bal te veroveren  is het cruciaal om spelers hier gericht in op te leiden.

Het leren inspelen op situaties onder volledige weerstand vergroot de vertaling richting de wedstrijd.

Met name het moment leren herkennen waarop er vooruit druk moet worden gezet. Zodra de keeper van de tegenstander wil gaan opbouwen is dit het moment om deze opbouw te verstoren.

Deze keuzes dient de jeugd te leren via specifieke trainingen met de juiste coachaccenten. Zodat spelers voorin beginnen met druk te zetten op de juiste momenten en op de juiste posities in het veld.

Met name de onderlinge coaching en samenwerking zijn hierbij bepalend voor het succes. Door het verbeteren van het vooruit drukzetten optimaal te benutten ondervinden alle jeugdspelers hier grote voordelen van en neemt de kans op een grotere doorstroming van vanuit de junioren naar de senioren sterk toe!

Prijs: € 19,50

Vul onderstaand formulier in om de pdf te bestellen.

Na het afronden van het betaalproces kunt u de PDF gelijk online downloaden.

Link kwijt? Klik dan hier om alsnog uw bestelling af te ronden.