verbeteren van het Scoren

Steeds meer verenigingen kiezen voor een eenduidige en gestructureerde jeugdopleiding, waarbij de ontwikkeling van alle jeugdspelers het ultieme doel is.

In dit specifieke boekwerk staat het verbeteren van het scoren centraal. Dit sluit volledig aan binnen de "Nederlandse voetbalcultuur".

Het spel van "Kick en Rush"" voetbal is niet aan te raden binnen de jeugdopleiding. Door de technische vaardigheden en het tactisch inzicht te ontwikkelen en hier vanaf de jongste jeugd aan te werken leren kinderen dit spelenderwijs.


Om de kans op doelpunten te vergroten is het cruciaal om spelers
hier gericht in op te leiden.

Met name in wedstrijdechte vormen dienen spelers zelf keuzes te leren maken en ontstaan er op een, natuurlijke manier, patronen en automatismen.

Het leren inspelen op situaties onder volledige weerstand vergroot de vertaling richting de wedstrijd.

Met name het snel en doelgericht handelen en het overzicht bewaren in en rond het 16-metergebied is cruciaal om kansen te realiseren en tot scoren te komen. Uiteraard rekening houdend met de leeftijd en het niveau.

Door het verbeteren van het scoren  optimaal te benutten ondervinden alle jeugdspelers hier grote voordelen van en neemt de kans op een grotere doorstroming van vanuit de junioren naar de senioren sterk toe!

prijs: € 19,50

Vul onderstaand formulier in om de pdf te bestellen.

Na het afronden van het betaalproces kunt u de PDF gelijk online downloaden.

Link kwijt? Klik dan hier om alsnog uw bestelling af te ronden.