COMPLETE OEFENSTOFBOEK BESCHIKBAAR

Gepubliceerd op 29 april 2022 om 15:01

Om alle jeugdspelers de juiste opleiding te kunnen bieden zijn de jeugdtrainingen op de vereniging cruciaal.

 

Zeker door het wegvallen van het vroegere straatvoetbal moeten de jeugdspelers het leren op de vereniging. De uitdaging van de club is dan om een kwalitatief sterke jeugdopleiding te realiseren. Goed georganiseerde en gestructureerde trainingen zijn erg belangrijk. Dit oefenstofboek biedt de ultieme mogelijkheid om de kennis van de trainers te vergroten.

 


Het oefenstofboek heeft volledig uitgewerkte oefenstof en omvat 90 (hoofd-)trainingsvormen met diverse variaties daarbij.

Het oefenstofboek is bedoeld om voor iedere leeftijdsgroep de juiste trainingen te verschaffen. Voordelen die het oefenboek met zich meebrengt zijn: Spelplezier, kwaliteit van de jeugdopleiding neemt toe, trainingen op maat, diverse oefenstof en een eenmalige investering.

Het boek is gebaseerd op acht verschillende thema's:
- Basistechniek
- 1 tegen 1 en 2 tegen 2
- Pass en trap vormen
- Positiespel/partijspel
- Opbouwen
- Scoren
- Storen
- Doelpunten voorkomen.

Het boek is ideaal voor iedere jeugdtrainer. Uiteindelijk worden de spelers hierdoor optimaal opgeleid want iedere speler verdient een goede opleiding.

U ontvangt het volledig uitgewerkte oefenstofboek digitaal en u kan dit oneindig vaak gebruiken. Klik hier om het complete oefenstofboek te bestellen voor slechts €39,50.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl