SPECIFIEK JEUGDKEEPERS LEERPLAN BESCHIKBAAR

Gepubliceerd op 4 april 2022 om 09:00

Dit jeugdkeepers leerplan stelt iedere jeugdkeeperstrainer en vereniging in staat alle jeugdkeepers optimaal op te leiden.

 

Op veler verzoek heeft jeugdvoetbalopleiding gekozen voor een praktijkgerichte benadering zodat dit jeugdkeepersleerplan op ieder niveau een meerwaarde zal vormen waarbij zowel de jeugdkeeperstrainers als de overige jeugdtrainers een brede basis krijgen aangereikt om de jeugdkeepers effectiever en gerichter te trainen en te coachen waardoor het gewenste maatwerk kan ontstaan en iedere keeper, individueel, zicht kan ontwikkelen met plezier.

 

Op de reguliere trainingsdagen kunnen keepers er bekaaid vanaf komen en bij veel voetbalverenigingen is keeperstraining afhankelijk van vrijwilligers die proberen er het beste van te maken. Maar ook als het om keepers gaat moeten we zorgen voor een continue doorstroming van (jeugd) keepers naar senioren teams. keepertrainers”. In het keepers leerplan wordt weergegeven welke vaardigheden bij welke leeftijdscategorie behandeld/beheerst moeten worden en dient als handleiding voor de keeperstrainers, waarbij eigen initiatief/inbreng van de  (jeugdkeepers-)trainer uiteraard erg belangrijk blijft.

 

De keeperstrainingen zijn opgebouwd vanuit een methodische en didactische opbouw binnen dit leerplan. Het is een ideaal hulpmiddel voor iedere (jeugdkeepers-)trainer om naar eigen inzicht eigen variaties en accenten aan toe te voegen zodat de trainingsopzet volledig aansluit bij de doelstellingen voor de keeper en zijn team.

 

Klik hier om dit vernieuwende jeugdkeepersleerplan is te bestellen voor €29,50.